CASA EGARA 

 

The integral reform of an English row-style house is always a challenge because of the linearity of the plot and the complexity of providing all rooms with natural light and ventilation.

In the case of this project, the access is made through a patio, which is created by tearing down the roof and leaving the existing wooden beams. This strategy adds privacy to the rooms closest to the street as well as more natural lighting.

The house is developed in a linear fashion, with two courtyards that break this directionality and provide the rest of the rooms with natural lighting and ventilation.

The kitchen and living room are connected to the inner courtyard through a large window that extends the interior space to a private rear terrace.

 

MAKING-OF

Images of the work in process

FINAL RESULT

Contact us

Data protection:

9 + 9 =

Adress:

c/ Sant Llorenç, 76 - Local 1

08202 Sabadell (Barcelona) Spain

Telephone number:

699 92 26 83

609 32 91 19

 622 94 87 07

Information on data processing

Your data is safe because we comply with the RGPD (General Data Protection Regulation '2018) and this is the information you should know: Responsible for data processing »NEXT arquitectura S.L. / Purpose »contact to respond to your message / Legitimation» your consent / Recipients »your data is stored on our servers with advanced security systems. So your data is legally protected. / Rights »of course you will have the right, among others, to access, rectify, limit and delete your data.

Pin It on Pinterest

Abrir chat