CASA ESPIRALL

 

The house to be refurbished is located in Sabadell, in an area where we can find many houses with very narrow façades, buildings with depth and a back patio located in their interior area and with dark interior rooms without natural ventilation.

The concept in this particular case was to modernize this English style house. Its interior is distributed along a central patio and not as much towards the back yard.

The visuals of the rooms that compose it throughout the three floors are connected however the importance of the intimacy in most of the house is not lost even though the visual connection is so evident.

In last place, thanks to the central patio natural light is received around the house which gives more quality to the space.

MAKING-OF

Images of the work in process

FINAL RESULT

Contact us

Data protection:

4 + 9 =

Adress:

c/ Sant Llorenç, 76 - Local 1

08202 Sabadell (Barcelona) Spain

Telephone number:

699 92 26 83

609 32 91 19

 622 94 87 07

Information on data processing

Your data is safe because we comply with the RGPD (General Data Protection Regulation '2018) and this is the information you should know: Responsible for data processing »NEXT arquitectura S.L. / Purpose »contact to respond to your message / Legitimation» your consent / Recipients »your data is stored on our servers with advanced security systems. So your data is legally protected. / Rights »of course you will have the right, among others, to access, rectify, limit and delete your data.

Pin It on Pinterest

Abrir chat