CASA FORN

 

The refurbishment project is located in the Creu Alta neighborhood of Sabadell, in an area where we can find many English row-style houses which are houses with a very narrow façade, buildings with depth and an interior patio located in their back area.

These buildings characteristically have dark central areas, with interior rooms without natural ventilation and the main part of the house lacks a relation to the exterior areas of the house.

With these limitations we faced a project in which the interconnection of the spaces in not only done through hallways, but through visuals and double-height spaces.

This work can be carried out efficiently thanks to a consensual program and a vertical axis marked by the type of building.

MAKING-OF

Images of the work in process

FINAL RESULTS

Contact us

Data protection:

7 + 3 =

Adress:

c/ Sant Llorenç, 76 - Local 1

08202 Sabadell (Barcelona) Spain

Telephone number:

699 92 26 83

609 32 91 19

 622 94 87 07

Information on data processing

Your data is safe because we comply with the RGPD (General Data Protection Regulation '2018) and this is the information you should know: Responsible for data processing »NEXT arquitectura S.L. / Purpose »contact to respond to your message / Legitimation» your consent / Recipients »your data is stored on our servers with advanced security systems. So your data is legally protected. / Rights »of course you will have the right, among others, to access, rectify, limit and delete your data.

Pin It on Pinterest

Abrir chat