CASA GURREA 

 

The Casa Gurrea project was born from a storage area in the building, where we began with an industrial warehouse and then projected an English style house.

As usual in these types of projects, natural lighting has been one of the highlights of the design concept of this house.

The skylight monopolizes the double structure of this building which allows us to fully illuminate the diaphanous area below, generating lighting that penetrates into the interior of the house illuminating the rest of the floors.

The fact that we could expose part of the original walls generates a contrast of materials, textures and colors which give this project its essence of conservation, enhancing these elements with indirect light which effectively highlights these details.

MAKING-OF

Images of the work in process

FINAL RESULT

Contact us

Data protection:

2 + 8 =

Adress:

c/ Sant Llorenç, 76 - Local 1

08202 Sabadell (Barcelona) Spain

Telephone number:

699 92 26 83

609 32 91 19

 622 94 87 07

Information on data processing

Your data is safe because we comply with the RGPD (General Data Protection Regulation '2018) and this is the information you should know: Responsible for data processing »NEXT arquitectura S.L. / Purpose »contact to respond to your message / Legitimation» your consent / Recipients »your data is stored on our servers with advanced security systems. So your data is legally protected. / Rights »of course you will have the right, among others, to access, rectify, limit and delete your data.

Pin It on Pinterest

Abrir chat