CASA PALAU

 

This project consists of the renovation of a detached house on a plot located on the outskirts of Palau Solità and Plegamans.

The house is distributed mostly on the ground floor, except for a study/bedroom on the first floor. The building is placed on the plot so as to provide access space in the façade facing the street and a landscaped backyard with a pool.

This placement allows for façades on each side of the house. We decided to separate the nighttime area and the daytime area according to the orientation of the house to provide greater quality to the spaces and allowing a direct connection to the outdoor garden area from any part of the house. In this house the materials used unify the whole volume.

The sloping roofs are covered with dark material, framing the lines of the project. The exterior cladding consists of pieces of brick wall combined with wood that frames the bedroom areas, therefore distinguishing the glassed wall daytime area and the wooden night time area.

MAKING OF

 

 

Images of the work in process

FINAL RESULT

Contact us

Data protection:

4 + 10 =

Adress:

c/ Sant Llorenç, 76 - Local 1

08202 Sabadell (Barcelona) Spain

Telephone number:

699 92 26 83

609 32 91 19

 622 94 87 07

Information on data processing

Your data is safe because we comply with the RGPD (General Data Protection Regulation '2018) and this is the information you should know: Responsible for data processing »NEXT arquitectura S.L. / Purpose »contact to respond to your message / Legitimation» your consent / Recipients »your data is stored on our servers with advanced security systems. So your data is legally protected. / Rights »of course you will have the right, among others, to access, rectify, limit and delete your data.

Pin It on Pinterest

Abrir chat