CASA SANT FELIU

 

This project is located in the center of Sant Feliu de Llobregat. It is a corner building and therefore we decided to work giving importance to the vertical lines and window holes in the façade and the vertical axis that compose the façade as well as the proportions of the windows which are also a key element in the result.

All of the façade openings have the same proportions except for the large summer room that is located in the center of the house, the transition area between the kitchen and the living room which is connected by this large covered terrace on the first floor.

The structure of this house is organized as follows; on the ground floor we find all of the access areas both for pedestrians as well as vehicles, and it also provides access to a basement that occupies the entire plot.

On the first floor we find the daytime areas and on the second floor are the nighttime areas.

The whole house is characterized by the warmth of the materials used in, the linear staircase lined of the same porcelain material used around the house flooring, the warmth of the wooden furniture and the natural stone façade combined with two colors, give a distinctive feature to this particular project.

 

 

MAKING-OF

Images of the work in process

FINAL RESULT

Contact us

Data protection:

12 + 7 =

Adress:

c/ Sant Llorenç, 76 - Local 1

08202 Sabadell (Barcelona) Spain

Telephone number:

699 92 26 83

609 32 91 19

 622 94 87 07

Information on data processing

Your data is safe because we comply with the RGPD (General Data Protection Regulation '2018) and this is the information you should know: Responsible for data processing »NEXT arquitectura S.L. / Purpose »contact to respond to your message / Legitimation» your consent / Recipients »your data is stored on our servers with advanced security systems. So your data is legally protected. / Rights »of course you will have the right, among others, to access, rectify, limit and delete your data.

Pin It on Pinterest

Abrir chat